Jernia

Åpningstider Mandag-Fredag
09:00-19:00

Åpningstider Lørdag og Søndag
10:00-18:00, Søndag stengt

Faghandelkjede med lidenskap for hjemmet


Vi hjelper folk å trives hjemme. I et hjem der flyt i hverdagen gir ro i magen. I et hjem der latteren sitter løst når alle mestrer sine oppgaver. I et hjem der døren står på gløtt når det er duket for opplevelser.

 

Jernia er en faghandelskjede med lidenskap for hjemmet, fordi vi mener den beste tiden tilbringes hjemme. Vårt løfte er å hjelpe folk å lykkes hjemme. Med hovedfokus på utstyr og løsninger til kjøkken, verktøy, hus og hage. Jernia-kjeden består av i alt 150 butikker spredt over hele Norge, og er en av de sterkeste merkevarene i norsk detaljhandel.

Centurie AS eier og driver Jerniakjeden mot forbrukermarkedet. I tillegg er man deleier av den svenske Järniakedjan, og heleier av F&H AS i Danmark, som er Skandinavias største grossist innenfor kjøkkenutstyr.

 

Åpent kjøp i 30 dager

Hos Jernia kan en komplett vare i uåpnet originalemballasje returneres innen 30 dager, og du får alle pengene tilbake. Dette gir deg 100 % trygghet! Hus å ta med kvitteringen. 

 

El-retur

Jernia tar gratis imot kasserte produkter av den type som vi selger. El-retur sørger for utsortering av helse- og miljø-farlige stoffer og en effektiv gjenvinning av metaller og andre verdifulle materialer. 

 

Nøkler og skilt

Vi filer nøkler og graverer skilt. Spør i butikk om utvalg og muligheter. Som medlem av kundeklubben vår, får du dessuten alltid 3 for 2 når du filer nøkler.